divendres, 19 de juliol de 2013

20130714 Restaurant Park. Altafulla. Torredembarra


20130714 Restaurant Park. Altafulla. Torredembarra
La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona té actuació a Torredembarra, per la festa del Quadre de Santa Rosalia.
Això ens dóna l’excusa ideal per anar a dinar fora.
Fem la reserva al restaurant Park d’Altafulla
(carrer Pont de Mar, 16. Telèfon; 977.650.063 http://www.restaurantpark.es/).
Un lloc familiar prop de la platja on té fama de fer bones paelles.
Ens donen taula per al primer torn, 14.00.
El local és dels anys 70, tovalles de paper, aire condicionat, ventiladors. L’espai està molt ben aprofitat, ja que hi ha moltes taules, però no tens la sensació d’estar uns damunt del altres. Llum natural gràcies a les grans vidrieres que tenen.
Demanem unes cloïsses a la marinera i uns xipirons a l’andalusa. I la senyora que ens estava prenen nota ens diu que en ½ ració ja en tindrem prou. Un detall que s’agraeix. Desprès demanem el plat estrella de la casa, que és la paella marinera, amb musclos escamarlans i gambes. Realment estava bona.

El servei és molt familiar, eficient i amable.

Les cloïsses estaven molt bones, amb


una salsa per sucar-hi pa. Els xipiron a l’andalusa per ser ½ ració era una ració molt generosa, cruixents i d’una mida excel·lent.


Per beure vam optar per un brut Agustí Torelló Mata (http://www.agustitorellomata.com/cat/) 2009

Macabeu 39%, Xarel·lo 23% i Parellada 38%
Procedent de vinyes de la zona del Penedès.


Aspecte: groc palla pàl·lid amb reflexos verdosos. Bombolla fina i persistent d'evolució lenta, amb bona formació de rosaris.
Aroma: neta i molt afruitada, amb records de poma, notes de caramel i un fons d'herbes fresques i tocs balsàmics mentolats.
Impressió final: elegant i equilibrat, afruitat i fresc, amb notes de poma madura i almíbar. Carbònic molt ben integrat, amb excel·lent equilibri sucrer-acidesa. Postgust llarg i delicat.
Maridatge: a totes hores. Ideal per a aperitius, peixos, cremes de marisc, carns blanques, formatges de cabra i postres.
Serviu-lo entre 6 i 7 °C. Graduació alcohòlica: 11,5% vol.
Acidesa total (tartàric): 5,7 g/l.
Sucre: 4,0 g/l.
Extracte sec: 20,6 g/l. Reserva.
Criança mínima 24 mesos


Boníssim, una altra xapa per a la col·lecció de Gerard.




Els postres van ser un crocanti amb nata i meló. 2 Cafès i una botella d’aigua. Tot per 76,40 €.

La conclusió és que el lloc és molt recomanable, fes reserva sinó no dinaràs, està prop de la platja i fàcil aparcament. I el més important de tot és la els productes són molt bons.

Desprès a castell. Tripleta Màgica (3d9f, 4d9f i 5d8) i pilar de 6. Molt bona Diada.

1 comentari: