Fa
dies que comentem amb els amics d’anar al restaurant les Coques, avui ha estat
el dia elegit. Es dissabte i fan un menú de 18 € que pel que he sentit a dir i
sent les Coques és un preu molt assequible.
Es la
primera vegada que hi vaig. El restaurant està situat a la Part Alta de
Tarragona:
http://les-coques.com
977 228 300jose.lescoques@gmail.com
C/ Sant Llorenç nº15
43003 Tarragona
un lloc que si no ho coneixes et passa desapercebut.
http://les-coques.com
977 228 300jose.lescoques@gmail.com
C/ Sant Llorenç nº15
43003 Tarragona
un lloc que si no ho coneixes et passa desapercebut.
Com a
local de la Part Alta ja té garantida una bona ambientació: parets de pedra,
arcades de mig punt, reclaus, bigues de fusta, .... detall
que fan un lloc càlid i proper. Per part d’ells han afegit, mobles restaurants, terra de fusta, i una bona il·luminació ja que la llum natural es escassa.
Les
copes son Riedel, que segon diuen són unes de les millors per beure vi. Lo que
si que fan és donar un toc d’elegància a la taula.
Ens
trauen uns aperitius de salmonejo i fuet. Una torradeta de pa amb tomata i un
trocet
de fuet, i un vol per a cada u de salmonejo en troces de pernil. Tot molt apetitós ja que és un simple mos, però molt saborós.
Passem
als primer:
Terrina de foie; mil fulls de meló amb pernil i vinagreta d’oporto; canalons d’albergínia i pato amb parmesà. La ració del foie anava amb tres melmelades per poder combinar-ho amb el pa que acompanyava.
El
plat de pernil i
meló estava presentat a pisos, un de meló un de pernil, tot regat amb la vinagreta de l’oporto. I el canalons, 3, per damunt portaven una mica de ceba.
Jo em
vaig optar pels canalons,
i és un plat d’una combinació extraordinària. L’albergínia laminada, que és la que fa de canaló, és un producte molt suau però amb personalitat de consistència i gust i fa que amb el farciment, en aquest cas l’ànec i el parmesà, es quedi dins sense desmuntar-se poden menjar de tot en cada forquillada.
Els
companys de taula (Uri, Marina i Josep) també van fer lloances dels seus
primers. Per ara les expectatives del restaurant s’anaven complint.
Com a
segon vam fer: ventresca
de tonyina amb ceba caramel·litzada,
sépia estofada i jo lubina a la sal. Tot estava excel·lent.
gelat de tiramisú, puding i unes maduixes silvestres. Tot seguin la mateixa tònica de qualitat.
Per
beure, ens van servir un Clos Montblanc 2012.
|
Vam
demanr 1 Yzaguirre i una coca-cola i els cafès. Tot ens va pujar 86,75 €, és a
dir 21,70€ per cap.
El
resum del dinar a les Coques és que s’hi pot tornar perfectament. Menges a un
lloc molt agradables i tranquil amb un menú que és molt bo. No és un menú per a
tots els dies, pel preu, però si que és per poder sortir de casa i no tindre
sorpreses a l’hora de pagar i tenint la garantia de saps que menjaràs molt bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada