20130719
Cambril
Són
les 7 de la tade i marxem cap a Cambrils, en busca de la fresqueta del mar.
Passegem
per la vora de la platja, tot comentant la notícia del dia: Tito Vilanova ha
recaigut de la seva malaltia i deixa de ser l’entrenador del Barça.
El
primer que ens serveixen son canyuts, musclos i cloïsses a la brasa en un
rajolí d’oli.
El pa
que ens van servir estava una mica sec, com si fos molta estona que estes
tallat.
El
següent que apareix
a la taula, retirant prèviament les crostes del que ens
havíem cruspit i en plats nets, van ser unes gambes, caragols de mar, percebes,
bou de mar, i una mena de caragolets, bons, però no se com s’anomenen, i per
últim ens ve una llagosta, acompanyada tota ella d’uns escamarlans i llagostins.
Hi
havia dues salses (romesco i all-i-oli) per combinar en totes les viandes
servides. Hi havia marisc que passava per la salsera i altre que entrava a la
boca tal qual. Tant d’una forma com de l’altra estava tot molt bo.
El que
sí que té la mariscada és que és molt divertida i entretinguda de menjar i això
la fa ser un sopar molt agradable.
Per beure vam fer un Blan Pescador:Vi d’agulla blanc sec Varietat:
Macabeu (60%), Parellada (20%), Xarel·lo (20%).Elaboració: Fermentació natural.
Criança:Vi jove. Graduació: 11,5% vol. Sucres residuals: 4g/l. Acidés total:3,5 -5g/l (a.s.). Acidés volàtil:
Inferior a 0,70 g/lSO2 total:Inferior a 200 mg/l. Tipus d’ampolla: Rhinalta,
color verd, 75 cl. Nota de cata: Poc color, lleugera tonalitat groc verdós,
molt pàl·lid i brillant. Aromàtic, lleugerament afruitat i delicadament
vigorós.
Tot
per 56,46€
El
resum del sopar és que sembla que anar a fer una mariscada és deixar-te un ull
de la cara, però al restaurant Can Solé de Cambrils és un sopar que no és cap
preu de burro.
Una
mariscada al año no hace daño!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada