20130705
Restaurant Cócula (Tarragona)
Restaurant
ubicat a l’Hotel Urbis de Tarragona (Tel. de reservas: 93 363 63 63 Tel. de información
del hotel: 977240116Fax: 977243654 Email: info@hotelurbis.com
Personalmente, en la dirección:Plaza Corsini, 10 - 43001 TARRAGONA (Tarragona)) que disposa d’una
terrassa d’estiu que és on natros hem fet la reserva.
El
menú es tancat, on pot escollir 3 entrants d’entre 4 per compartir i 1 segon de tres possibles. A més entra la
beguda, tant de l’aperitiu com del sopar.
A la
terrassa hi ha taules preparades per a més començalls, però natros som els
primer en arribar. El mobiliari es de fusta, tipus jardí, en taules bastants
petites per encabir tots els estris del sopar (plats, gots, coberts,
ampolla....)
Ens
venen a preguntar que volem per beure i demanem dos vermuts. Però tarden una
eternitat en servir-los.
Ens
porten l’aperitiu, una barreja de panís, cigrons i altres viandes saladetes i
un plat de pernil.
Al
veure el plat de pernil, Josep va demanar si era possible acompanyar-lo amb una
mica de pa. I si, era possible, però van tornar a tardar molt per portar el pa.
El
pernil no era de la millor qualitat, semblava el pernil de super que et venen a
talls envasats, però a més del que fa dos dies que ja tens per la nevera.
De
segon vam optar per filet de vedella tendra. I la nostra sorpresa va ser
descobrir que l’interior del filet estava fred. Fred de nevera!!!! Horror
Els
postres, després d’una altra eternitat, crema de mango.
Els
focs els vam veure bé, encara que és un espectacle que s’ha de veure de més a
prop per poder gaudir de llum i soroll al mateix temps, i des d’on estàvem
primer veiem el foc, i als 3 o 4 segons sentíem el tro.
Encara
no he parlat del vi, i estic dubtant de si fer-ho o no.
Quina
pena el vi!
El
resum del sopar és que no hi havia res que estes a l’alçada del preu. Realment
no cal que hi aneu. Et pots gastar 29 € per persona a qualsevol altre lloc, on
estaràs més ben atès i menjaràs molt millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada