20130707 La masia del Pla
El
restaurant escollit es la Masia del Pla,(al Pla de Santa Maria -fins 1954 Pla de Cabra - és un municipi de la comarca de l’Alt
Camp) envoltada de conreus, a peus de la
serra de Miramar, una masia d’estil català reformada que disposa de diferents
sales.
Carretera de Valls (C-37), Km. 19
43810 El Pla de Sta. Maria (Tarragona)
Teléfono: 977 630 511
GPS: 41º 21'20 "
N - 1º 17' 23" E
GPS: 41.355439,1.289617
43810 El Pla de Sta. Maria (Tarragona)
Teléfono: 977 630 511
GPS: 41º 21'
GPS: 41.355439,1.289617
Fem l’aperitiu,
una cervesa i un bitter, com a begudes acompanyat d’olives i unes xips a la
barra mentre ens refem i refresquem una mica.
Entrem
a la part que es el lloc propi per menjar i seiem a una de les amplies taules
de que disposen, ens serveixen dues croquetes de pernil com aperitiu de la
casa.
Ens
porten la carta i optem per triar una coca de vidre amb espinacs i formatge de
cabra (cruixent coca de vidre com a base amb espinacs a la catalana, saltats
amb panses i pinyons, per damunt de tot formatge ratllat i rul·los de formatge
de cabra gratinats)
i un timbal de bacallà esqueixat (bacallà esqueixat amb
verdures, ou dur i olivada d’oliva arbequina amb salsa romesco per
acompanyar-la). Tot excel·lent!
Com a
plat principal, Josep es va demanar car de xai a la
brasa d’alzina acompanyat
amb pataques i jo una llangonissa de Valls, també a la brasa.
Plat molt
senzills, però exquisits, ja que la matèria primera és de gran qualitat a més
de ser productes de proximitat.
La
carta de vins és extensa en vins de la zona. I també disposen d’un espai on
pots adquirir vins i altres productes de la zona del d’Alt Camp i de la Conca
de Barberà. (oli, avellanes, cava, vins...)
Per
regar el dinar vam optar per una ampolla de cava de Vives Ambròs
(C/ Major, ,39 43812 Montferri - Alt Camp (Tarragona) Tel: 639 52 16 52. Fax: 977 60 65 79
e-mail: vives-ambros@tinet.org
Visites concertades: dissabtes: d'11h. a 13,30h. i de 16,30h a 19h. diumenges: d'11h. a 13,30h.
Brut
Nature.
CRIANÇA MÍNIMA: Tres anys.
VARIETATS: 40% Xarel·lo, 30% Macabeo,
20% Chardonay i 10% Parellada
Nota de cata: De gran maduresa
gustativa, ens recorda la compota de cítrics, els balsàmics, el xampinyó i la
terra de bosc d'arbres molt olorosos amb un clar aroma ascendent.
En boca provoca sensacions intenses, com una brisa que recorda el vent fresc de diferents intensitats aromàtiques. La seva crema fa que ens acariciï amb la suavitat d'una gasa.
Un cava que feia de molt bon
beure, perquè a més de fresc estava boníssim.
Per postre, desprès d’aquets suculent
dinar, vam demanar fruita i ens serveixen un meló dolç i refrescant
Cafès i aigua tot per 71,90€
La conclusió del dinar és
excel·lent. El servei acurat, atent i professional. Els productes de qualitat
i el local molt bé.
Es per tornar-hi, potser millor
a tardor-hivern-primavera, però que a l’estiu també es gaudeix molt.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada