Restaurant
ubicat a la part Alta de Tarragona, carrer Natzaret número 7. Per Internet, hi
ha llocs que encara surt com que està al carrer Major, que era on estaven abans
del trasllat. Distribuït en dues plantes. Cap de les dues a l’alçada del
carrer. L’entrada té un espai on tu pots accedir al menjador o baixar a la
barra. És com un semi soterrani i un semi entresol que entre els dos espais fan
el local.
El
local es veu que encara l’estan reformant o transformant, perquè hi ha una mica
de provisionalitat en alguns elements del restaurant.
Optem
per fer una de pataques al complet, senzill però resulton, 1 ous estrellat en xistorra, 3 pinxos de
xampinyons; 3 de solomillo amb formatge i tres de bacallà. I per beure un Cap
de Ruc garnatxa i cafès. Tots els plats estaven molt bon. És una forma de “tapeo”
de qualitat i assegut a taula. És molt recomanable i per tornar-hi segur.
Hi
havia gent esperant que marxéssim per poder sopar ells. En això “no hase falta
desir nada mas”.
El
sopar, per a tres persones, va costa 54,70 €
Cap de Ruc Garnatxa 2012
La
delicadesa de la joventut
Viu,
brillant i expressiu...
Es
tracta d'un vi clar, de color guinda molt intens amb suaus ribets caobes.
En nas
és molt franc, amb un bon equilibri de fruita-fusta en el que es fonen els tons
làctics i de vainilla amb la fruita madura.
És
ideal per beure a copes i per acompanyar tapes amb pa i tomàquet.
Varietat:
100% Garnatxa negra
Fitxa
tècnica:
Elaborador
Embotellador: Celler Ronadelles, S.l.
DO:
Montsant.
Finques
productores: Les Vedrenyes
Característiques
de la collita 2012: collita primerenca marcada per un clima força calorós i
escasses pluges. Any tèrmicament càlid amb lleugers contrastos tèrmics que
personalitzen l’anyada amb una gran intensitat
aromàtica i una lleugera acidesa que li aporta molta frescor.
Vinificació:
Verema i tria manual al camp en caixes de 15 Kg , amb posterior tractament tèrmic a 5°C . Fermentació a temperatura constant de 25ºC controlada
informàticament en un sol dispositiu de 50 Hl
“Pigege” i remuntat per gravitació i maceració de les pells entre 20 i
25 dies. Malalàctica en dipòsit sobre lies fines. Es disminueix la pressió de
la premsa per tal de prolongar el
premsat.
Criança:
tot i ser un vi novell reposa 4 mesos en botes de roure francès de son any de 400 l .
Embotellat:
Clarificat amb albúmina d’ou. Embotellat per decantació respectant les fases de
la lluna.
Finques Cap de Ruc Garnatxa 2012
Nom de la
Finca
|
Codi PV
|
Varietats
|
Any de
Plantació
|
Terme
Municipal
|
Tipus de
sol
|
Altitud
|
Orientació
|
Densitat
plantació hectàrea
|
Sistema de
formació del cep
|
Producció
cep (gr
|
Les Vedrenyes |
CA301 |
Garnatxa negra |
1979 |
Cornudella de
Montsant |
60% argilós. 40% mineral calcari |
520 |
Nord-est |
2500 –3000 ceps |
Emparrat |
Entre 1500 i
2000 |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada