A la
web del restaurant et diuen “cuina tradicional catalana amb toc d’autor” al meu
parer és una cuina senzilla però la realcen amb el preu i no al plat.
Teníem
feta la reserva i semblava que els haguéssim caigut del cel.
Ah!
T’ho miro!
Un
moment que pregunto!
Per fi
s’aclareixen, perquè pareixien molt despistats i ens donen a triar entre els
espais disponible.
A la
terrassa no, que pot ploure! Bé tampoc ens agradar menjar al carrer, no hi ha
problema. A la planta de peu de carrer tampoc em feia el pes i a més volia
veure el menjador principal. Ens fan pujar i ens hi quedem.
El
senyor que estava a càrrec del menjador va rondinar, que només tenien una cuina
i que els plats han de pujar i baixar i que això els complicava la feina.
Per
entrants, mentre bevíem la cervesa en van servir unes patates xips i olives.
Vam demanar el menú festiu que era d’un primer, un segon i postres. Josep es va
fer l’espardenya d’escalivada i jo albergínies farcides de brandada. El conill
a la brasa el va triar Josep com a plat principal i per la meua part vaig optar
per una llonganissa de Montblanc a la brasa, acompanyada d’una pataca al caliu
i allioli.
Cava
Brut
Cupatge:
50% Macabeo, 30% Xarel-lo, 20% Parellada.
Vinya:
assemblatge de les varietats principals de la propietat
Sòl:
de textura calcària i argilosa.
Verema:
A mà des de principis del mes de setembre fins a principis d’octubres.
Elaboració
i criança: La fermentació ha transcorregut molt lentament, a baixa temperatura,
a fi d’afavorir la formació d’aromes secundàries a la primera fermentació
Criança a l’ampolla:1,5 a
2 anys.
Criança a l’ampolla:
Nota
de tast:
Al’olor: Aroma subtil i delicada amb un punt de torrat, fresc, net i elegant.
Al
gust: Viu i equilibrat. Ampli, gustós, fresc, amb un carbònic ben equilibrat,
amb bona persistència a la boca. Tocs de fruits secs i llevat. Excel·lent
harmonia entre alcohol i acidesa.
Via
retronasal: Durador i molt agradable.
Temperatura
ideal: 6 ºC .
Tot
plegat ens va costar 53,08 €.
Resumint
el dinar no es correspon a les expectatives. Té una cuina normal, el lloc això
si que s’ha de remarcar, és molt bonic, però t’estan venen una cuina que no és
la que et trobés al plat però si que t’ho trobes a l’hora de pagar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada