28 d’abril de 2013. Diumenge. El meu cumple
Una anècdota per ser finals d’abril.
Per
celebra els anys hem decidit anar al Celler de l’Arbocet.
C/ Masferrer, 9
43330 Riudoms
Tarragona
Cataluña,
Tel : 977850082
43330 Riudoms
Tarragona
Cataluña,
És un lloc que no
coneixem personalment, només hem sentit referències de bona cuina.
El local està situat prop d’una zona d’obres i
natros no hem anat pel millor carrer per accedir-hi, però hem arribat.
El lloc té molt d’encant. És un espai acollidor,
taules espaioses, terra de parquet il·luminació molt acurada. Una masia amb
tocs de modernitat i detalls que el fan molt agradable.
Les taules tenen una ampolleta d’oli de
Riudoms i un recipient amb sal grossa per fer-te, si et ve de gust, una mica de
pa i oli. Ens ha vingut de gust i l’oli, sucat amb pa, molt bo.
Ens han preguntat si volíem alguna cosa per beure i hem
fet dos VERMOUTH YZAGUIRRE CLÀSSIC VERMELL. Nas intens amb notes d'herbes aromàtiques i especials. Lleugers tocs
balsàmics que ens proporcionen una estructura aromàtica agradable i molt
particular.
Bona intensitat aromàtica a la boca, molt ben equilibrada amb l'acidesa llarga i post gust amarg i intens.
Bona intensitat aromàtica a la boca, molt ben equilibrada amb l'acidesa llarga i post gust amarg i intens.
Per fer l’espera més lleugera ens han portat
unes pataques xips amb pebre i sal excel·lents.
El primer que ens han servit, ha estat una
crema de farigola, que si ma mare sap que vaig a un restaurant a menjar caldet
de frigola segur que em deshereta,
com el dia era fred i humit ha passat molt be
la crema.
Desprès hem seguit amb el micuit, amb unes
torradetes i dos tipus de melmelada i sal grossa. El micuit
estava molt bo, el
pa al seu punt de torrat i la combinació de les melmelades dolces amb el salat
era un festival al paladar.
El segon plat, per compartir, ha sigut unes
favetes amb botifarra, la ració ja l’han portat en dos plats, un per a cada u,
les faves estaven molt tendres i la botifarra tota desfeta, li donava un toc
picant molt bo.
Per beure hem triat, un vi de la DO Priorat Celler
Cecilio Negre, 2010 de Gratallops. Varietats 50% garnatxa negra, 20% carinyena
20% cabernet sauvignon i 10% syrah.
Notes de tast: color de cirera fosc, amb tons
violacis que descobreixen la seva joventut. Aroma potent, amb fines notes
minerals i a espècies de fullatge. En boca és potent amb tanins marcats, amb
una excel·lent estructura i una gran expressió mineral i de vi jove.
De postre hem fet un gelat de torro i una
crema catalana.
I per tot això hem pagat 113,25 €
El Celler de l’Arbocet té molt bona cuina,
excel·lent. El tracte es correctíssim però els preus són excesius.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada