![]() |
Restaurant L'Auriga
C/ Salines, 5
43003 Tarragona
Dissabte la nit, vam quedar amb els amics, Uri, Marian, Montse, Riqui, Glòria, Josep i jo, per anar a sopar. La idea era aprofitar una oferta del http://es.vivirvip.com/, d’un menú degustació que ens oferien un sopar amb un descompte del 50% al restaurant l’Auriga de Tarragona.
Vam arribar abans d’hora i vam fer una passejada per la Part Alta, per fer temps per anar a sopar.
I a les 9.15 ja estàvem al restaurant
És un local de dos pisos.
7 taules, però si baixes els 7 o 8 esglaons accedeixes a un espai on poden encabir entre 30 o 40 persones, en sales separades pensades per a grups. Aquest espai el tenen pensant segons ens vam comentar, per fer actuacions o reunions de grups, com ja he comentat.
La característica que em va cridar l’atenció d’aquesta planta inferior es que hi ha 6 arcs, 1 arc romànic del segle XII i cinc arcs gòtics del segle XV, i que fins a la meitat del segle XVII va ser el magatzem de sal dels monjos dominics. Que suposo que d’aquest fet li ve el nom el carrer (salines).
Però natros sopàvem a l’espai superior. Estàvem asseguts en dos taules quadrades que en feien una de més gran.
Vam començar a sopar:
Ens va servir un vermut i desprès ja ens van servir els plats:
Verdura ecològica i musclos en escabetx de cítrics.
Farcellet de bledes farcit en brandada de bacallà gratinat amb all i oli de pera.
Crema de carabassa amb cansalada ibèrica i pipes.
Rap de Tarragona, carxofa i romesco. (no hi ha foto, ho sento)
Mouse de castanyes.( ho hi ha foto)
Tot això amb vi blanc (Sombras de Luna. Chardonnay de les bodegues Marina i Oriol DO Penedès) i
una ampolla de Clua 2010 Mas d’en Pol. Celler Xavier Clua Coma DO Terra Alta www.cellerclua.com/, cafès i aigua.
El sopar ens va costar 25,50 € per persona.
El fet recordable de la vetllada és que Marian i Uri estan a punt de ser pares i suposem que quan ens tornarem a veure ja haurà arribat la xiqueta al món.Desitjo de tot cor que aquest capítol de la vida que estan a punt d’iniciar, els hi vagi molt bé als tres.
OK
ResponEliminaCom és l'all i oli de pera?
ResponElimina