diumenge, 7 d’abril del 2013

La Mulassa va a Barcelona, 24/03/2013

Avui la Mulassa de Tarragona té una sortida. Ha anat a les Festes de Sant Josep Oriol, al barri del Pi de Barcelona.



Desprès de l’esmorzar que ens han ofert els organitzadors de l’acte, s’ha fet la cercavila amb: l’Àliga de la Ciutat, Víbria de Barcelona, Arpella del Barri Gòtic, Cavallets Cotoners de Barcelona, Cavallets Petits de l’EDC, Bou de Barcelona, Drac de Ciutat Vella, Tarasca de Barcelona, Dofí del Casc Antic, Bretolàs de Sant Andreu, Gat del Poble Sec, Àliga de Vilafranca, Mulassa de Falset, Mulassa de Tarragona, Tossiono de Tàrraga, Àliga de Tàrraga, Vaqueta de Carnaval de Solsona, Comte de l’Assaltu del Carnaval de Solsona,
Drac de Girona, Falcó Niku, els Gegants del Pi (Mustafà i Elisenda), els Gegants Petits (Oriol i Laia) el gegantó “Perot lo Lladre” del Pi, la Mulassa de Barcelona, el Lleó de Barcelona i la Mulassa de Tarragona. La cercavila va recorre diferents carrers de Ciutat Vella de Barcelona.
Una vegada acaba la feina, la Mulassa ha tornat cap a Tarragona. Josep i jo ens hem quedat a fer un mos per la capital. Hem fet un vol i hem anat a parar al c/Ferran on hem entrat a Orio Euskal Taberna.











Té la barra plena de barra plena de pinxos, tres pisos. Unes taules que comparteixes amb un tamborets alts. I al sostre hi ha una “trainera” de 12 metres. Ens vam agafar uns pinxos i desprès vam demanar, de la carta, un cua de bou i uns “chipirones con su tinta”



El menja estava bo, però si vas a Barcelona, no cal que passes per Orio Euskal Taberna, hi ha altres llocs molt millors.
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada