diumenge, 13 de gener del 2013

La pols del temps


Divendres 11 de gener de 2013


 

Vam anar a comprar a Tarragona per aprofitar uns descomptes que teníem i se’ns va fer tard per fer el sopar a casa. Vam decidir anar a sopar La Tagliatella, situat al Pol. Ind. Les Gavarres, Local C3 43006 Tarragona Tel. 977 55 72 44 www.latagliatella.es. Es una franquícia de cuina italiana on les racions son perfectes per compartir.
 
Vam demanar:
·   una Insalata de vieires i llagostins que consta d’un variat d’enciams vieira llagostins, carxofes tomata confitada i panís.

·   una pizza al parmigiano, (tomata, mozzarella, trosset de formatge parmesà, bacon, formatge taleggio i alfàbrega).

L’anotació al bloc no és per la qualitat del menjar (correcta), ni pel preu (raonable), ni pel servei (normal), ni pel local (una franquícia).

L’anotació ve perquè al demanar el compte a la cambrera que ens va estar servint tot el sopar, ens va preguntar d’on érem i al dir-li que d’Amposta ella va respondre que era de la Sénia i que jo li sonava molt i va resulta que sa mare i jo vam estar treballant a la mateixa empresa (Talleres Vega –Dissenia-) i que ella, la cambrera, venia de tant en tant a la fàbrica i es recordava de mi.

Vaig està pensant amb l’Àngels, la mare de la cambrera i estirant del fil de la memòria per recordar les vivències que havia compartit amb ella i resulta que coses, que al seu moment van ser molt importants, ara estant amagades per la pols del temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada