dilluns, 7 de gener del 2013

Jaumet va de rebaixes.

Visita a Reus obligada per tenir que portar el cotxe al taller. Això ha permès observar Reus. Vore que els edificis del centre de la ciutat no són molt alts. Son cases de 2 o 3 plantes majoritariament velles (principis de s. XX???). Carrers estrets, voreres més estretes encara i algunes de pedra.

Com avui és dia 7 de gener han començat les rebaixes, i a mesura que avança el matí el bullici és fa més gran. Molta gent pels carrer, per les botiques, canviant regals, però comprant, lo que és propiament comprar no és veu molta activitat. Miren preus, talles colors, pero no és comprar molt.

Ara hem entrat al Viena (Jaumet que es la llibreta i jo que soc qui escric) i aquí si que hi ha activitat. Gent, molta gent esmorzant. TAmbé hi ha una colla de senyors grans que estan, els 10 o 12 asseguts a una taula del Viena, pero només tenen un parell de cafès damunt la taula. Natros (Jaumet no ha pres res) hem fet un cafè, que ens ha costat 1,25€ això si ens han regalat una pasteta.

Seguint en Reus com a edificis, he observat gran edificis públics, conservatori, museu i altres que no en venen al cap. Gran construccions, no en lo sentit de gegant, però si en lo sentit d'edifici públic i he pensant que ara tot això embelleix la ciutat, però que al moment de l'edificació devien escanyar al poble per fer aquest casalisis.

1 comentari:

  1. Segurament així seria. Molts pagaments i impostos per pagar els edificis públics...

    Una abraçada!

    ResponElimina