diumenge, 27 de gener de 2013

20130126 Restaurant l'Auriga





Restaurant L'Auriga
C/ Salines, 5
43003 Tarragona

977 21 96 61

Dissabte la nit, vam quedar amb els amics, Uri, Marian, Montse, Riqui, Glòria, Josep i jo, per anar a sopar. La idea era aprofitar una oferta del http://es.vivirvip.com/, d’un menú degustació que ens oferien un sopar amb un descompte del 50% al restaurant l’Auriga de Tarragona.



Vam arribar abans d’hora i vam fer una passejada per la Part Alta, per fer temps per anar a sopar.

I a les 9.15 ja estàvem al restaurant

És un local de dos pisos.

Entres, i si puges 3 o 4 esglaons fas cap a un menjador on hi ha 6 o
7 taules, però si baixes els 7 o 8 esglaons accedeixes a un espai on poden encabir entre 30 o 40 persones, en sales separades pensades per a grups. Aquest espai el tenen pensant segons ens vam comentar, per fer actuacions o reunions de grups, com ja he comentat.





La característica que em va cridar l’atenció d’aquesta planta inferior es que hi ha 6 arcs, 1 arc romànic del segle XII i cinc arcs gòtics del segle XV, i que fins a la meitat del segle XVII va ser el magatzem de sal dels monjos dominics. Que suposo que d’aquest fet li ve el nom el carrer (salines).


Però natros sopàvem a l’espai superior. Estàvem asseguts en dos taules quadrades que en feien una de més gran.

Vam començar a sopar:

Ens va servir un vermut i desprès ja ens van servir els plats:






Paté de campanya amb ratafia i nous.





Verdura ecològica i musclos en escabetx de cítrics.
Farcellet de bledes farcit en brandada de bacallà gratinat amb all i oli de pera.
Crema de carabassa amb cansalada ibèrica i pipes.
Rap de Tarragona, carxofa i romesco. (no hi ha foto, ho sento)

Ragout de cérvol amb vi del Priorat.
Taronja i xocolata.
Mouse de castanyes.( ho hi ha foto)





Tot això amb vi blanc (Sombras de Luna. Chardonnay de les bodegues Marina i Oriol DO Penedès) i


Vinos y Cavas Marina Oriol



una ampolla de Clua 2010 Mas d’en Pol. Celler Xavier Clua Coma DO Terra Alta www.cellerclua.com/, cafès i aigua.






El sopar ens va costar 25,50 € per persona.



El fet recordable de la vetllada és que Marian i Uri estan a punt de ser pares i suposem que quan ens tornarem a veure ja haurà arribat la xiqueta al món.

Desitjo de tot cor que aquest capítol de la vida que estan a punt d’iniciar, els hi vagi molt bé als tres.

2 comentaris: